Maatwerk

Arbora beschikt over eigen productiecapaciteit voor alle maatwerk, en over een grote productiecapaciteit middels eens samenwerkingsverband. Uitvoeringen in plaatmateriaal, volkern, solid surface, metaal e.d. vormen dan ook geen enkel probleem.

Vertrekpunt

We nemen de tijd het verhaal achter een ruimte of gebouw te doorgronden. Dat verhaal vormt ons kompas, is het vertrekpunt van de reis. We analyseren plattegronden, geven advies, stellen vragen. Zorgen dat we niet alleen de ruimte, maar ook de bestemming precies begrijpen.

Reisvoorbereiding

In overleg kiezen we de meest geschikte materialen en ambachtelijke productie- technieken, rekening houdend met een realistische balans tussen de financiële mogelijkheden en het uiteindelijke doel: de bestemming. 

Vertrek

Op basis van een goed uitgewerkt reisschema beginnen we met de interieurbouw. De reis verloopt zonder vertragingen, mét energie. Om een uniek interieur te realiseren, met oog voor detail en afwerking. 

Reisgids

We houden van korte lijntjes; gedurende de werkzaamheden is er één aanspreekpunt. De voorman stuurt aan en – bij, bewaakt de koers en heeft direct contact met alle vaklieden. 

Aankomst

Volgens planning wordt het interieur opgeleverd. We blijven tot alle zaken zijn afgerond: tot het interieur kan worden gebruikt waarvoor het is ontworpen. Tot we met trots een nieuwe bezienswaardigheid aan onze reis kunnen toevoegen.