Arbora's journey

Van een avontuur dat twintig jaar geleden startte, zijn de vruchten vandaag de dag tot in Parijs, London, Antwerpen, Amsterdam en Praag te bewonderen.
Vloeit een reis voort die je meeneemt naar onderscheidende gebouwen en unieke interieurs. Een reis in vakmanschap die verwondert, verrast en overtuigt.
Arbora creëerde die reis. Ontwierp het avontuur en maakte dat nog beter dan je als reiziger voor ogen had. 

Bekijk onze reis 

Interior craftsmen

Unieke gebouwen vragen om unieke interieurconcepten. Elk interieur dient een andere gebruiker. Met oog voor de kleinste details, afwerking op het hoogste niveau en een enorme kennis van materialen en productietechnieken zorgt Arbora voor interieurs die naadloos aansluiten bij de wensen van architecten en opdrachtgevers. We luisteren, adviseren, ontwerpen, produceren, plannen én ontzorgen. Brengen interieurs vanaf tekening tot leven. We nemen opdrachtgevers en ontwerpers mee op onze reis door hun dromen. 

Missie en visie

Missie

Onze kennis, kunde en creativiteit aanwenden voor het realiseren van unieke interieur concepten en prachtige interieurproducten.
 Arbora is locaal, nationaal en internationaal actief in het realiseren van interieurs. Arbora levert projectinterieurs van demontage tot oplevering. 

Arbora

  • Biedt een sleutel-op-de-deur oplossing
  • Werkt bij voorkeur met gerenommeerde architecten die in staat zijn om ontwerpen naadloos aan te laten sluiten bij de wensen van eigenaren.
  • Begrijpt ontwerpen en ondersteunt haar klanten in het selecteren van de juiste materialen en afwerkingtechnieken.
  • Neemt bij voorkeur turn key opdrachten aan zodat opdrachtgevers één aanspreekpunt hebben. De volledige verantwoordelijkheid voor het correct en op tijd opleveren wordt hierbij aanvaard. 
  • Heeft vakbekwame ambachtslieden, die met ziel en toewijding, optimaal presteren op het moment dat ontwerpen echt lastig te realiseren zijn.
  • Heeft een internationaal netwerk van toeleveranciers die dezelfde passie voor unieke interieurs delen.
  • Unieke gebouwen ervaren door unieke ondernemers, bewoners en architecten vragen om unieke interieurs. Ontwerpen gemaakt om aan beleving en functie te voldoen. Wij gebruiken ambacht, ervaring, passie en kennis om deze unieke interieurs te realiseren. Wij respecteren veiligheid en mileu.

Meer over ons weten?

We nemen de tijd uw verhaal achter een ruimte of gebouw te doorgronden.